Bättre vanor

4 enkla verktyg som hjälper dig att stressa ner

Meditationsapparna för dig som behöver koppla bort en stund

Det kan räcka med några minuters återhämtning för att samla den kraft och energi som behövs för att hålla igång i en stressad vardag. Låt någon av de här apparna – som finns för både iPhone och Android – hjälpa dig.

1. Mindfulness Appen
Innehåller olika meditationer där en röst guidar dig som användare. Mindfulness 2 finns för den som redan testat den första appen. 15 kronor, www.mindapps.se

2. Relax melodies
Gratisapp där du väljer och mixar mellan olika ljud och melodier för att hitta din bästa avslappning. www.ipnossoft.com

3. White noise
Gratisapp med 40 avslappnande ljud som du kan använda som väckarklocka och som bakgrundsljud när du sover. Du kan också spela in egna ljud. www.tmsoft.com

 

4. Calm
Ta ett djupt andetag och upplev en stund av lugn. Välj mellan 2-20 minuters meditation, antingen guidade eller till ett enkelt bakgrundsljud som “rain on leaves”, “mountain lake” eller “sunset beach”. Gratis för de grundläggande meditationerna, om du köper en prenumeration för drygt 400 kr/år så får du tillgång till en mängd olika program och upplägg. www.calm.com

 

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Utmanande & inspirerande

Personlig träning

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livsstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer!

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar