Äta rätt

Hemmagjord müsli

Müsli

Vill du prova att göra hemmagjord müsli?

Receptmakare: Louise Björkman, Actic Linköping City

Att göra egen müsli sparar inte bara pengar utan du vet också precis vad du får i dig och slipper allt dolt socker som oftast finns i köpvarianterna. Man kan även variera innehållet precis hur man vill, inspireras gärna av mitt recept men är det något du inte har hemma så är det inga problem att utesluta det eller ersätta det med något annat. Du bestämmer precis vad du vill ha i din müsli!

Ingredienser:recept-musli

5 dl havregryn
0,5 dl chiafrön
0,5 dl psylliumfrön
0,5 dl linfrön
0,5 dl pumpafrön
En näve hackade mandlar

Gör så här:

Blanda ihop dessa med 2 msk honung, 0,5 dl vatten och 0,5 dl rapsolja. Ta lite i taget, det ska inte bli för mycket vätska. In i ugnen i ca 20 min på 150 grader, rör om emellan. När den har svalnat kan du ha i torkad frukt tex. granatäpplekärnor, riven kokos, russin och mullbär.

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Utmanande & inspirerande

Personlig träning

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livsstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer!

 

 

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!