Äta rätt

Exotisk smoothie med ananas

Sommarvärmen fortsätter så passa på att njuta av en nyttig och svalkande smoothies, perfekt som mellanmål hemma eller på stranden. Kan göras i förväg och lätt att ta med. Ananas, honungsmelon, passionsfrukt, citron och mango innehåller mycket C-vitamin vilket stärker ditt immunförsvar. Från mjölken får du idag proteiner vilket är kroppens byggstenar. Alla frukterna innehåller mycket vatten vilket passar bra när det är varmt.

4 portioner

Ingredienser

1 mogen mango
Ananas ca 375g
2 passionsfrukter
4 skivor honungsmelon
4 dl Yoghurt 3%
1 citron

Till servering 4 tunna skivor ananas.

Gör så här:

Dela och ta bort skalet från mangon, melonen och ananasen. Lägg frukten i en bunke med höga kanter. Skrapa ur innehållet från passionsfrukten ner i bunken, tillsätt hälften av yoghurten och pressa saften från citronen över frukten. Mixa alltsammans med en stavmixer tills smoothien blir slät, tillsätt sedan resten av yoghurten och mixa. Häll upp i höga glas, fäst en ananas skiva på glasets kant, sätt i ett sugrör och NJUT!

Näringsvärde per 100g:
53 kcal
1,3g protein
1,0g fett
9,4g kolhydrater

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Utmanande & inspirerande

Personlig träning

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livsstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer!

 

 

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!