Tävla om ett fritt årskort

Vinn ett årskort på Actic!

Just nu har du chans att vinna ett årskort på Actic. Allt du behöver göra är att svara på några enkla frågor samt motivera varför just du ska vinna. Även befintliga medlemmar kan vara med och delta, då får ni ett extra år på ert medlemskap. Du måste vara minst 16 år för att tävla.

Tävlingen pågår t.o.m 31/1 2021. Vinnaren utses av en jury från Actic och kommer att kontaktas när tävlingen avslutats. 

Genom att delta i tävlingen godkänner du att de uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen samt att Actic har rätten att kontakta dig i marknadsföringssyfte.

Lycka till!

OBS! Tävlingen är EJ aktiv på: Actic Luleå, Gammelstads Badhus – Actic Emmaboda Bad- och träningscenter – Actic Ockelbo – Actic Lindesberg – Actic Kiruna, Sporthallen – Actic Härnösand, Simhallen

 

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar