Kickstart

Vill du lära dig mer om träning, testa nya träningsformer och samtidigt få kunskapen du behöver för att hitta vanor som håller? Ta chansen att gå denna träningskurs med Actic.

Kursens upplägg

Kickstart är en träningskurs där vi vill ge dig förutsättningar för att skapa, bibehålla eller utveckla en fysiskt aktiv livsstil med en regelbunden träningsvana.

Kickstart sträcker sig över sju veckor vid sju tillfällen i grupp och avslutas med ett sjunde individuellt tillfälle. Första och sista tillfället görs för och -efter tester samt en individuell hälsoanalys. Varje tillfälle är en timme och inleds alltid med 15 minuter föreläsning inom olika träningsmetoder. Övriga 45 minuter tränar vi tillsammans. Vid varje tillfälle ges även veckans träningsutmaning för den som vill. Kursen avslutas med en sjunde individuell träff där du får hjälp med din egna träningsplan tillsammans med din PT.

Vi vill ge dig som vår träningskompis en lärorik, inspirerande och rolig träningskurs!

 

 

Skapa en regelbunden träningsvana!

Vi vet att det idag kan vara svårt att få till en regelbunden träningsvana. Under denna kurs ger vi dig tips och råd kring hur du kan anpassa träningen till ditt livspussel och skapa förutsättningar för en fysiskt aktiv livsstil.

 

Testa på olika former av träning!

Genom att varje vecka ha ett nytt tema och testa på ett nytt sätt att träna så kommer du att få upp ögonen för olika sätt att vara fysiskt aktiv och bilda dig en uppfattning om vad som passar och fungerar för dig.

 

Lär dig mer om vad du kan göra i gymmet!

Samtidigt lär du dig hur du skapar de resultat du vill få ut av din träning. Varje vecka inleds med en teoretisk del där tränaren går igenom effekterna av att träna på ett visst sätt, hur du bör lägga upp träningen och svarar på eventuella frågor om träningen.

 

Lär dig mer om träning!

Varför bör jag styrketräna? Vad har jag för nytta av att konditionsträna? Och hur kan jag göra detta så att det passar mig, mina förutsättningar och min livsstil? Genom denna träningskurs kan vi ge dig verktygen så att du förstår på vilket sätt du kan anpassa träningen och nå det resultat du vill ha.

 

Passar denna träningskurs för mig?

Regelbunden fysisk aktivitet är en av grundpelarna till hälsosam livsstil. Vill du skapa dig en sådan vana, hitta nya rutiner eller få inspiration och stöttning så är detta något för dig. Du kanske aldrig satt din fot på ett gym innan, eller behöver extra motivation och någon att rådfråga för att utveckla din träning. Oavsett vilket så passar denna träningskurs dig.

 

Du blir guidad av en personlig tränare

Kursen kommer att ledas av en personlig tränare som tar hand om dig och guidar dig genom dessa 6 veckor och olika sätt att träna på. Efter dessa 6 veckor får du även ett individuellt tillfälle med din tränare där ni tillsammans gör en reflektion över kursen och lägger upp en plan för hur du fortsätter med din träning.

Den perfekta starten på min träning!

“Jag har kört Kickstart på Actic i Solna. Vi var ett gäng på 6 personer och det var fantastiskt roligt och lite jobbigt. Vi gick igenom både styrke- och konditionsträning, där jag märkte att jag lärde mig en massa varje pass. Jag tycker alla ska testa en Kickstart för det är grymt kul och en utmaning för dig själv”

Morgan Carlsson

Medlem på Actic Solna

Nu kan du anmäla dig till höstens träningskurser

Våra träningskurser finns tillgängliga i flera Actic gym runt om i Sverige. Nedan kan du läsa om alla våra kurser, vad man får lära sig, hur långa de är och vad de kostar. 

Anmälan

Anmälan görs genom att använda Anmälningsformuläret nedan. Du får inom några dagar ett email med bekräftelse och betalningsanvisningar. Detta email har avsändare ”noreply@actic.se”. Det kan vara extra viktigt att veta om du har spamfilter i ditt mailprogram.

För anmälan: Klicka på : Ange vilken anläggning så kontaktar en personlig tränare dig inom 24 timmar.

Kostnad för kursen är 1995 kr för Actic medlemmar och 2300 kr för icke medlemmar. Beloppet betalas i förskott.

Varje grupp består av 5-12 deltagare.

*Vid utebliven närvaro på några av tillfällerna ges ingen ersättning tillbaka. Om möjligheten finns går det att ta igen tillfället som gått förlorad genom att delta på en annan kurs.

Kursen erbjuds just nu på följande anläggningar:
Västerås city
Eskilstuna Munktell
Eskilstuna city
Eskilstuna Kungsgatan
Solna
Kista
Hallonbergen
Frösunda

Anmälningsformulär för hösten 2019:

Fyll i nedanstående fält och avsluta med att klicka på ”Skicka”-ikonen längst ned.

Vanliga frågor och svar

Var ska jag vara i gymmet inför kursen?
Prata med personalen på din anläggning så guidar de dig vidare.
Jag har aldrig varit på gymmet innan , kan jag delta i kursen?
Genom att vara med på denna kurs så får du testa på olika former av träning på gymmet, detta hjälper dig igång och skapar förutsättningar för att du ska förstå vilken typ av träning som passar dig bäst, så absolut kan du delta!
Kan jag komplettera kursen med mer individuell hjälp?
Behöver du mer individuell hjälp så kontaktar du anläggningen och någon av de personliga tränarna för ett individuellt möte, så hjälper vi dig vidare därifrån.
Vad behöver jag ha med?
Ta med dig kläder du kan träna i, eventuellt något att anteckna på om du vill. Vill du sedan duscha och byta om på anläggningen så ta med saker för detta också. Är du osäker kontakta anläggningen innan så hjälper de dig.
Behöver jag anmäla mig när jag kommer till anläggningen?
Om du är medlem loggar du in som vanligt, annars registreras din närvaro när du träffar din PT.
Vad händer om jag blir sjuk?
För att underlätta för alla så går kursen på fasta tider och dagar, kan du inte delta något av tillfällena så missar du helt enkelt detta.

Nu kör vi!

Anmäl dig redan idag

Vi på Actic vill hjälpa dig att nå dina träningsmål. Tillsammans med våra utbildade instruktörer på plats och träningskursen KICKSTART så får du den bästa starten på din träning. Varmt välkommen!