Personlig Träning

Midsommarutmaningen 2020

Midsommarutmaningen 2020

Sommaren närmar sig med stormsteg och du vet ju minst lika bra som vi att en PT är riktigt bra hjälp att ta träningen till nästa nivå! Ta chansen och spurta inför sommaren och var med i vår PT-utmaning! Har du timmar innestående eller vill du fylla på med vår nuvarande kampanj (köp 8 betala för 6)? Vill du köra utomhus eller inomhus? Allt är möjligt. Ta kontakt med din PT eller din anläggning.

Nu startar vi Midsommarutmaningen #Acticmidsommar!

 

Varför?
Toppa formen inför sommaren och ha chansen att vinna ett riktigt härligt pris!

Vad är vinsten?
Tävla om 5 paket med 8 nya PT-timmar med din Actic-PT

 

Hur fungerar det:
Genomför 8 PT-timmar med din Actic-PT under perioden 18/5-21/6 2020 (v.21-25) och gör ett inlägg på Instagram senast 21/6 2020 med bild på dig och din Actic-PT, där du beskriver dina resultat av utmaningen och motivera varför just du ska vinna. Tagga inlägget med @actic och #acticmidsommar (glöm inte att du måste vara över 18 år och din profil måste, under tävlingsperioden, vara öppen eller tillfälligt öppen för att vi ska kunna se ditt bidrag). De 5 vinnande motiveringarna utses av Actics marknadsavdelning, presenteras på Actics Instagram och meddelas via DM om sin vinst senast 26/6 2020. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till i tävlingen, vi ser fram emot ditt bidrag!

#dinträningskompis

 

Fullständiga tävlingsvillkor hittar du här

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar