Personlig Träning

Månadens utmaning – Juli 2020

Månadens utmaning Juli 2020

Utmaningen är att avverka 100 km innan månadens slut! Gång/löpning/cykling/rodd – Du väljer själv hur du ska ta dig fram dina 100km.
Målet är att minska stillasittandet och jobba på konditionen!

Nu startar vi, tagga oss med #ActicChallenge så vi ser hur ni gör era 100km!

 

Varför?
Toppa formen under sommaren och ha chansen att vinna ett riktigt härligt pris!

Vad är vinsten?
Tävla om TRX band som ett komplement till er konditionsträning

 

Hur fungerar det:

Genomför utmaningen under månaden, gör ett inlägg på Instagram senast 25:e i respektive månad 2020 med bild på dig när du tränar, där du beskriver dina resultat av utmaningen och motivera varför just du ska vinna. Tagga inlägget med @actic och #ActicChallenge  (glöm inte att du måste vara över 18 år och din profil måste, under tävlingsperioden, vara öppen eller tillfälligt öppen för att vi ska kunna se ditt bidrag). De 5 vinnande motiveringarna utses av Actics marknadsavdelning, presenteras på Actics Instagram och meddelas via DM om sin vinst under första veckan under kommande månad 2020. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till i tävlingen, vi ser fram emot ditt bidrag!

Fullständiga tävlingsvillkor hittar du här. 

#dinträningskompis

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar