Actic

HIITROOM

HIITROOM

Stig in i en unik träningsmiljö där du får svepas med i högintensiv träning utöver det vanliga! Maxa sinnena i denna nattklubbsinspirerade yta där du och ditt team peppas av en teamcoach. Med teamkänsla, hög puls, svett och ren vilja kommer du att nå din fulla potential!

Erbjuds just nu exklusivt på Actic Helsingborg:

Kampanjerbjudande: PROVA PÅ Kostnadsfritt fram till 30 juni. Därefter 50 % på alla priser fram till 30 aug. Abonnemanget gäller de 3 första månadsdragningarna. Kontakta anläggningen för att teckna ett medlemskap eller klippkort.

 

Vad är HIITROOM?

Ett rum för högintensiv träning där du bränner upp till 1000 kcal på ett 55 minuter pass, maximerar din fettförbränning, stimulerar muskeltillväxt och ökar din basala ämnesomättning.

Våra teamcoacher peppar och utmanar dig att kliva utanför comfortzone. Musiken, belysningen, nattklubbskänslan och energin i rummet skapar en upplevelse som får dig att ta fram den bästa versionen av dig själv.

Varje dag ser passen olika ut. Du kommer aldrig ha samma rutin, eller bli uttråkad. Vi använder oss av båda kondition och styrka och du kommer få resultat.

 

Designad för att maximera förbränning och efterförbränning

I varje pass tränar du högintensivt intervallträning, både styrka och kondition med fokus på att maximera förbränning och öka muskelstyrkan. Dels genom att engagera stora muskelgrupper och jobba högintensivt i konditionsdelen. I HIITROOM är passen designade för att ta dig till en pulszon som stimulerar den basala förbränningen under hela dygnets alla timmar. Vi kallar det efterförbränning. De som tränar i HIITROOM förbränner uppskattningsvis 500-1000kcal på 55 minuter och fortsätter höja sin basala förbränning upp till 36 timmar efter passet.

 

Motivationen

Känslan när du kliver in i HIITROOM är nattklubb. Blinkande lampor, mörkt i rummet. Du känner basen och den pulserande musiken.  Din teamcoach delar upp er i två lag. Ett team startar med högintensiv konditionsträning på våra assaultbikes. Andra teamet startar med högintensiv styrka i ett eget bås med kettellbells,wallballs och TRX. Din uppgift är att ta dig till den optimala pulzonen för förbränning. Din team-coach driver på och hjälper dig att hitta dit. Känslan i teamet och den individuella coachningen i grupp kommer höja motivationen och få dig att ta i mer än du trodde var möjligt.

 

Du som tränar i HIITROOM

Klassen passar dig som vill få en utmaning i din träning och svettas ordentligt. Du coachas alltid efter dina egna förutsättningar. Klassen passar såväl nybörjare som den erfarne som är ute efter att maximera sin effekt av träning och nå resultat.

 

Gå med i HIITROOM

Kampanjerbjudande: 50% på alla priser gäller från (1 juni- 30 aug. ) Abonnemanget gäller de 3 första månadsdragningarna. Kontakta anläggningen för att teckna ett medlemskap eller klippkort.

Befintliga medlemmar

  1. 149kr/mån unlimited (bindningsfritt autogrio)
  2. 99kr/pass (pay as you go)
  1. 99kr för 1 klipp (99kr/pass)
  2. 449kr för 5 klipp (90kr/pass)
  3. 699kr för 10 klipp (70kr/pass)

Icke medlemmar

  1. 129kr för 1 klipp (129kr/pass)
  2. 549kr för 5 klipp (110kr/pass)
  3. 949kr för 10 klipp (95kr/pass)

 

Boka din första HIITROOM-upplevelse redan idag!

För dig som medlem så funkar detta precis som gruppträning. Du loggar in på Mina sidor eller i Acticappen och bokar in dig som en vanligt gruppträningsklass. För dig som inte är medlem på Actic så behöver du komma in och registrerar dig på anläggningen för att kunna boka ett pass. Ta med dig vattenflaska och liten handduk. Det kommer behövas!

Jag vill boka mitt HIITROOM pass nu!

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer att få en kod via mail. Ta med den till din anläggning för att aktivera din kostnadsfria provträning.

 • Behandling av personuppgifter

  Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

 • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
 • Nu kör vi!

Nu kör vi!