Gruppträning

Tabata

Tabata

Tabata är en högintensiv klass på 30 eller 45 minuters där vi varvar konditionsövningar med styrkeövningar. Perfekt för dig som vill ha en riktig utmaning och få upp flåset!

Tabata träning med Actic

Beroende på passlängden kör vi antingen 7 övningar eller 11 övningar.

Din uppgift är att under 20 sekunder prestera så många repetitioner du kan efter egen förmåga. Du har sedan 10 sekunder på dig för en kort återhämtning innan du upprepar övningen.

På Tabata upprepas varje övning 4 eller 6 gånger.

Tabata träning är ett roligt och ett perfekt gruppträningspass för dig som vill effektivisera din träning.

Det går att köra vilka övningar som helst i tabataform, men tabata träning funkar bäst det om det är övningar där det verkligen går att trycka på och ta ut sig flåsmässigt på kort tid, till exempel olika hopp eller burpees; eller rörelser med kort rörelseomfång där du kan mosa ut max ur en muskel med många repetitioner som till exempel bicepscurls eller knäböj utan vikt. Statiska övningar, som olika plankor funkar också bra.

 

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar