Gruppträning

Piloxing®

Vad är PILOXING®?

En blandning av Pilates, boxning och dans. Sleek, sexy and powerful!

Vad är Piloxing SSP?
PILOXING SSP är det ursprungliga format som gjorde PILOXING tille en världssuccé. En unik blandning av två av branschens mest kraftfulla och tidlösa discipliner, PILATES och BOXNING plus att PILOXING SSP också har en tredje del –  DANSEN. PILOXING SSP är en gruppträningsklass byggt med hög energi i intervallerna. Pilates möter Boxing som möter Dans.

HUR, frågar du?
Pilates och boxning delar en mycket viktig gemensamhet som är avgörande för båda – CORE! Träningsfokuset av coren är ett genomgående temat hos PILOXING. Till exempel att kunna slå ett starkt slag och ha förmågan att stabilisera och skapa verklig balans kräver styrka och stabilitet i core-muskulaturen.

Detta dynamiska program går igenom hela kroppen:

  • energisk cardio där hjärtat får pumpa
  • kraftfulla boxningskombinationer
  • skulpterande och förlängande Pilates-influerade
  • dansanta rörelser som låter di släppa loss och återhämta

 

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!