Gruppträning

Piloxing®

Vad är PILOXING®?

En blandning av Pilates, boxning och dans. Sleek, sexy and powerful!

Vad är Piloxing SSP?
PILOXING SSP är det ursprungliga format som gjorde PILOXING tille en världssuccé. En unik blandning av två av branschens mest kraftfulla och tidlösa discipliner, PILATES och BOXNING plus att PILOXING SSP också har en tredje del –  DANSEN. PILOXING SSP är en gruppträningsklass byggt med hög energi i intervallerna. Pilates möter Boxing som möter Dans.

HUR, frågar du?
Pilates och boxning delar en mycket viktig gemensamhet som är avgörande för båda – CORE! Träningsfokuset av coren är ett genomgående temat hos PILOXING. Till exempel att kunna slå ett starkt slag och ha förmågan att stabilisera och skapa verklig balans kräver styrka och stabilitet i core-muskulaturen.

Detta dynamiska program går igenom hela kroppen:

  • energisk cardio där hjärtat får pumpa
  • kraftfulla boxningskombinationer
  • skulpterande och förlängande Pilates-influerade
  • dansanta rörelser som låter di släppa loss och återhämta

 

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!