Gruppträning

Mama

Mama-klasser

Vi anpassar klasserna efter gravida och nyblivna mammor. Beroende på mammans status kommer olika alternativ att ges så alla kan vara med oavsett förutsättning.

Bebisar och pappor är också välkomna. Kontakta din anläggning för mer information.

Mama Fitness

På Mama Fitness tränar du styrke- och konditionsövningar speciellt anpassade för gravida eller nyblivna mammor. Vi fokuserar på att förbättra balans och koordination, samt öka styrkan och fokusera på hållningen.

Mama Challenge

Cirkelträning i gruppträningssal eller utomhus med varierande övningar och utrustning anpassade för gravida eller nyblivna mammor.

Mama Aqua

Mama Aqua är vattengympa. utan bebis. som tränar kondition, bålstabiltet, styrka, flexibilitet och balans under. Actics inspirerande Mama Aqua-klasser utförs i bassäng, på grunt eller djupt vatten. Klassen rekommenderas för gravida liksom nyblivna mamma.

Mama Yoga

En anpassad yoga-klass med varierande övningar för gravida eller nyblivna mammor. Vi fokuserar på att förbättra balans och koordination, samt öka styrkan och fokusera på hållningen.

 

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!