Gruppträning

Leg Works by Actic

Leg Works by Actic

En expressklass på 30 minuter som fokuserar på funktionella övningar för mage, rumpa och lår. LegWorks by Actic är den perfekta klassen för dig som vill träna dig starkare och mer uthållig på ett effektivt sätt och på köpet får du bättre balans och kondition samt en starkare core. Till vår hjälp har vi viktplattor, hantlar och elastiska band.

Varför ska jag gå på passet?

Oavsett vilken rörelse vi utför när vi tränar så utgår alltid våra rörelser från bålen. Därför är det inte så konstigt att vi brukar kalla bålen för kroppens kärna. En stark bål resulterar i en god hållning och hjälper dig dessutom att behålla en bra teknik när du tränar.

 

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!