Vad är JALLABINA®?

JALLABINA® är lätt dansträning till ljuvliga toner från Mellanöstern. Magdans, men även allt ifrån traditionell Dabke till Hip-hop blandas i denna högintensiva klass som definitivt kommer att få dig att studsa hem, svettig med ett leende på läpparna! 

Hur är det unikt?

Alla olika dansstilar från Mellanöstern har deras specifika musik och danssteg. Några blandar hopp med högintensiva rörelser som är perfekta för att höja pulsen medans andra, som magdans, är långsammare och fokuserar på muskelträning, flexibilitet och smidighet. I kombination med de funktionella träningsblocken tränar du därför inte bara din styrka,
koordination och kondition utan även muskler som annars ofta glöms bort så som axlar, rygg, fingrar, höfter och hela din core.

Vilka kan vara med?

ALLA kan delta I en klass JALLABINA®! Programmet är framställt så att varje deltagare, oavsett bakgrund eller vana kan hänga med och ha roligt. Du behöver INTE kunna någonting Mellanösterndans för att delta. JALLABINA® på arabiska betyder faktiskt ”Kom med oss”, vilket är en av våra grundstenar i programmet.

Läs mer om JALLABINA® på www.jallabina.com

JALLABINA® finns på ett begränsat antal Actic anläggningar.

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!