Gruppträning

Challenge by Actic

Challenge by Actic

Är du redo att utmana dig själv? Då ska du testa Challenge by Actic – ett gruppträningspass i form av cirkelträning som utförs i gruppträningssal eller utomhus med varierande övningar och utrustning.

På Challenge by Actic börjar instruktören med att gå igenom varje station, vilka redskap som behövs och vad man behöver tänka på. Efter det värmer vi upp tillsammans, och sedan är det dags att köra igång!

Vi varierar övningarna mellan kondition och styrka för hela kroppen. Vi stannar på varje station i 45 sekunder innan vi får vila i 15 sekunder och sedan gå vidare till nästa station, precis som på ett ATC-pass.

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!