Gruppträning

BODYCOMBAT®

BODYCOMBAT®

En förkoreograferad klass där kampsportsinspirerande slag och sparkar tränar din kondition, uthållighet, koordination och spänst.

Vad är bodycombat?

LesMills Nordic BODYCOMBAT® är ett pass med kraft och energi där du kan släppa loss fightern i dig. Peppande och energisk musik i kombination med rörelser inspirerade från en mängd kampsporter ger dig den kick du behöver för att ta dig an din fantasimotståndare genom tio ronder. Bodycombat ger dig en energifylld träning!

En typisk klass kan se ut så här:

  1. Vi börjar med att värma upp både kropp och själ. Vi lär oss alla rörelser som kommer användas under passet och du förbereder dig för kampen står inför.
  2. Visualisera din motståndare och släpp lös en serie av slagkombinationer. Fokus ligger på hastighet, kraft och uthållighet. Du kommer få tid till att återhämta dig och förbereda dig inför nästa fas.
  3. Slutligen lägger vi oss på golvet för att träna styrka i magen. Vi avslutar passet med att stretcha ut musklerna som du använt i passet.

När du går på ett BODYCOMBAT®-pass, så rekommenderar vi att du bär bekväma kläder som tillåter rörelse och håller kroppen sval. Använd träningsskor som ger dig bra fotstöd i koreografin. Slutligen, ta med en vattenflaska och en handduk – du kommer bli svettig!

 

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar