Gruppträning

Aquahippo

Aquahippo – NY vattenklass med gnägg

 

Nu kan du träna tillsammans med din häst på Actic. I samarbete med Ridträningsförbundet lanserar vi ett nytt badkoncept för hästägare.

Den helt nya klassen kommer att erbjudas på samtliga träningsanläggningar med bad i Sverige. Konceptet erbjuds som personlig träning i grupp, där 3–6 personer tränar tillsammans med en PT och egna hästar i vattnet. Det finns grupper både för dig som vill komma igång samt för dig som vill avancera i din träning.

– Det är fantastiskt roligt att inleda det här samarbetet med Ridträningsförbundet. Med 360 000 registrerade hästar i Sverige ser vi ett stort intresse både från nuvarande och potentiella medlemmar som vill träna med sin häst i våra fina badanläggningar, säger Emma Rönnlund, GTA på Actic.

 

– Vattenträning är ett utmärkt komplement till ridning. Med 64 simhallar i hela Sverige och utbildade instruktörer är Actic är den naturliga partnern för våra medlemmar, säger Ridträningsförbundets ordförande Johan Caballo.


Den förkoreograferade och gummibandsbaserade klassen Aquahippo varvar funktionell styrketräning med hög/lågintensiv konditionsträning. Brännande, cool och perfekt i tiden för både häst och ryttare!

 

  • Vi tränar för en stark core (bål, rumpa, lår och övre rygg) och en välmarkerad manke med inspiration från både ridningens rörelsemönster och synkroniserad simning
  • Klassen anpassas efter din egen nivå och kan utföras lågintensivt – ryttaren väljer själv att använda gummibanden eller träna helt utan motstånd
  • Träningen är skonsam och utmanande även för våra fyrfota vänner och rekommenderas för hästar från 9 månader.
  • Ponnyklass A-D tränar i alla 25-metersbassänger. Observera att enbart Södertälje Sydpoolen, Halmstad Simhallsbadet och Eskilstuna Munktellsbadet av säkerhetsskäl erbjuder Aquahippo för hästar med mankhöjd över 150 centimeter

 

Omklädningsrummen på alla badanläggningar kommer att byggas ut för att alla ska få plats.

Läs mer

Fakta, motivation & tips!

Motivation

10 enkla övningar för stranden

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 7 dagars provtränings!
Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass vid mån av plats.
Kan endast utnyttjas 1 gång per 6 mån per person.

 

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Se villkor

Nu kör vi!