Gruppträning

Actic X Step

Actic X Step

Utmanande intervallträning som utförs på, över och runt en steplåda. Träning av kondition, koordination och styrka i samma klass!

Actic X Step är en förkoreograferad intervallklass som mixar plyometriska spänstövningar, med klassiska stepaerobicsteg på, över och runt en steplåda. Toppar formen gör vi också genom att lägga till funktionell och effektiv styrka i passet.

Du vill inte missa denna endorfinkick där X:et står för eXplosiv, eXpression, eXtrem, eXersise, eXiting, eXtra, eXact, eXcellent – allt som gör en klass till det bästa som finns!

Detta är en mycket effektiv klass för att ökadeltagarnas kondition, koordination, uthållighet och förbränning. Genom dess intervallbaserade upplägg blir träningen och resultaten effektiva. Du kan lägga intensiteten på din egen nivå genom att köra low impact, dvs att man undviker att hoppa och gör alternativ som visas av instruktören.

Läs mer

Fakta, motivation & tips!

Motivation

10 enkla övningar för stranden

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!