Gruppträning

Kids On The Move

Actic barnträningskoncept heter Kids On The Move och erbjuder något för alla barn – rolig och motoriskt utvecklande fysisk aktivitet!

Fysisk aktivitet främjar hälsa och välmående oavsett ålder och kön. Att i tidig ålder utveckla sina motoriska färdigheter gynnar ett fortsatt friskt och hälsosamt liv.

Actics träningsutbud önskar vi erbjuda något för alla, i alla åldrar. Actic Kidz On The Move är ett barnträningskoncept som riktar sig till barn från 2år upp till 12år. Syftet är att skapa och erbjuda roliga och positiva träningsupplevelser hos oss på Actic. Att tillsammans med en förälder eller annan vuxen person ta del av ett träningsutbud som är anpassas för barn och ungdomar behov idag och framåt.

Kidz On The Move erbjuder tre olika barnanpassade klasser där fokus är på barnens fysika aktivitet och gemenskap utefter fysisk och mental mognad.

För de yngsta barnen kan man tillsammans med en vuxen gå på Actic Family Fitness – Actic Family Fitness hos Actic är inspirerande träning för hela familjen. Våra minsta Actic-freaks får utlopp för sin rörelseglädje tillsammans med en vuxen. Föräldrar och barn tränar tillsammans i lekfulla och motoriskt utvecklande moment för barnen. För mer information om klassen/bokning kontakta anläggningen.

Barn i den yngre skolåldern erbjuds fysik aktivitet i gruppen som kallas Actic Sporty Kids – Actic Sporty Kid hos Actic är inspirerande träning för barn i åldern 5-8 år. Här tränar vi tillsammans och får utlopp för all rörelseglädje. För mer information om klassen/bokning kontakta anläggningen.

Barn i åldern 9-12 år utmanas med lite tuffare och rolig träning anpassad efter deras förmåga men med ursprunget från våra konceptklasser. Actic Athletic Kids hos Actic är inspirerande träning för barn i åldern 9-12 år. Här tränar vi tillsammans och får utlopp för all rörelseglädje. För mer information om klassen/bokning kontakta anläggningen.

Kids on the Move FAQ

Läs mer

Fakta, motivation & tips!

Motivation

10 enkla övningar för stranden

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar