Gruppträning

Actic Dynamic Flex

Vad är Actic Dynamic Flex?

Actic Dynamic Flex är en gruppträningsklass där fokus ligger på flexibilitet och rörlighet genom att träna med statiska och dynamiska rörelser hämtade från yoga, pilates och klassisk stretch. En klass som passar både innan och efter din vanliga klass, gymträning eller som ett återhämtande pass.

Under klassen lämnas olika alternativ på övningarna i klassen och deltagarna uppmanas att anpassa sitt tempo för att kunna utföra alla övning efter sin personliga förmåga.

Actic Dynamic Flex har ett unikt upplägg genom att vi bl.a. använder en skivstång eller träpinne för att ytterligare komma djupare i stretchen och göra oss ännu mera påminda om kroppens placering och hållning.

För vem är Actic Dynamic Flex?

Actic Dynamic Flex är en klass som riktar sig till alla typer av medlemmar som vill förbättra sin smidighet och rörlighet.

Klassen är framtagen av våra gruppträningsspecialister, licensierad personlig tränare och koreograf i samråd med licensierad sjukgymnast för att ge våra medlemmar verktyg att öka sin rörlighet, smidighet och prestation.

När ska du träna Actic Dynamic Flex?

Du kan välja att nyttja klassen före din vanliga träning för att prestera bättre och optimera dina träningsresultat. Eller så väljer du Actic Dynamic Flex efter din träning för att ge kroppen en kvalitativ stretch och återhämtning. Våra personliga tränare ser också klassen som ytterligare ett redskap för en mer behovsanpassad, målmedveten och resultatinriktad träning för sina kunder.

Ett gruppträningspass skapat av proffs

För att du ska känna dig trygg i din träning är Actic Dynamic Flex skapad av gruppträningsspecialister, licensierade personliga tränare, koreograf och legitimerad sjukgymnast.

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 7 dagars provtränings!
Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass vid mån av plats.
Kan endast utnyttjas 1 gång per 6 mån per person.

 

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Se villkor

Nu kör vi!