Dynamic Flex

Vad är Dynamic Flex?

Dynamic Flex är en gruppträningsklass där fokus ligger på flexibilitet och rörlighet genom att träna med statiska och dynamiska rörelser hämtade från yoga, pilates och klassisk stretch. En klass som passar både innan och efter din vanliga klass, gymträning eller som ett återhämtande pass.
Under klassen lämnas olika alternativ på övningarna i klassen och deltagarna uppmanas att anpassa sitt tempo för att kunna utföra alla övning efter sin personliga förmåga. Dynamic Flex har ett unikt upplägg genom att vi bl.a. använder en skivstång eller träpinne för att ytterligare komma djupare i stretchen och göra oss ännu mera påminda om kroppens placering och hållning.

För vem är Dynamic Flex?

Dynamic Flex är en klass som riktar sig till alla typer av medlemmar som vill förbättra sin smidighet och rörlighet. Klassen är framtagen av våra gruppträningsspecialister, licensierad personlig tränare och koreograf i samråd med licensierad sjukgymnast för att ge våra medlemmar verktyg att öka sin rörlighet, smidighet och prestation.

När ska du träna Dynamic Flex?

Du kan välja att nyttja klassen före din vanliga träning för att prestera bättre och optimera dina träningsresultat. Eller så väljer du Dynamic Flex efter din träning för att ge kroppen en kvalitativ stretch och återhämtning. Våra personliga tränare ser också klassen som ytterligare ett redskap för en mer behovsanpassad, målmedveten och resultatinriktad träning för sina kunder.

Ett gruppträningspass skapat av proffs

För att du ska känna dig trygg i din träning är Dynamic Flex skapad av gruppträningsspecialister, licensierade personliga tränare, koreograf och legitimerad sjukgymnast.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Prova på
Medlems-
service
Medlemsservice