Gruppträning

Actic Cardio Moves

Vad är Actic Cardio Moves?

Actic Cardio Moves är ett modernt och fräsch gympapass där du genom lekfulla övningar och steg pushas att utmana din pulskurva låt för låt. Du kommer dansa och röra dig igenom stegen, hoppas höga höjder, nudda golvet och känna dina muskler brännas.

Varje låt har ett fokus som kan vara allt från Old School cardio till Dance Cardio, från Sprint circle till Agility.

Klassen består av 11 förkoreograferade konditionslåtar med olika varierande intensitet – vissa med styrkemoment inbakade, samt en stretchlåt.

Du väljer själv vilken intensitet du vill lägga din träning på – med eller utan hopp. Alla kan vara med!

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!