Träning efter jobbet eller med jobbet?

Vi hjälper era medarbetare att ta steget mot ett hälsosammare liv!

Som företagspartner till Actic vill vi nu ge er möjligheten att bjuda alla i personalen på valfritt gruppträningspass på Actic!

Alla arbetsplatser vill ha en välmående och produktiv personal. Behöver ni hjälp att motivera er personal finns vi här för er. Oavsett om man är nybörjare eller van vid träning kan våra personliga tränare visa vägen till nästa nivå.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid:

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar