Styrketräning

Träna inför Gropen Extreme på Actic!

Redo för en ny utmaning?

Utmana dig själv eller ta med kollegor, vänner och familj. Gropen Extreme sträcker sig över unik terräng vid Sunnerstagropen med ett 40-tal hinder, väggar, klättring, backar, stockar och stenar. Loppet passar alla och finns i olika distanser, även för de allra minsta.

Actic samarbetar med hinderlöpartävlingen GROPEN EXTREME 2017 som är en utmaning för hela familjen, från motionär till elit. Tävlingen går av stapeln den 27 maj i Uppsala. Boka in dagen och anmäl er på www.gropenextreme.se. Titta gärna på Facebooksidan eller Gropen_Extreme på Instagram.

Actic Uppsala kommer att ha en egen startgrupp i Gropen Extreme kl 10:45 den 27 maj. Använd koden Actic2017 för att få 100:- rabatt på:

✓ Gropen Extreme 6 km
✓ Gropen Extreme 3,5 km
✓ Superheat

Anmälan:
Anmäl dig senast 20 april på www.gropenextreme.se eller på plats (kontantbetalning eller Swish, kort eller faktura på nätet). Max 200 st. i Actics startgrupp.

Frågor:
Kontakta oss gärna på svandammen@actic.se

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar