Vinn ett årskort på Actic med Nextory

Vad lyssnar du på när du tränar?

Nu har du som kund hos Nextory möjlighet att vinna ett årskort på Actic som är en av Nordens ledande träningskedjor med ca 120 st anläggningar i Sverige. Vi erbjuder ett brett träningsutbud med gym, simhallar, gruppträning och personlig träning. Det enda du behöver gör för att delta i tävlingen är att svara på frågan och fylla i dina kontaktuppgifter.

Nu är tävlingen avslutad och vi säger grattis till Paulina som är vår vinnare!

 

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar