Tävlingsdags

Vinn en frimånad och 2 h med en personlig tränare!

Varför vill du bli vår träningskompis?

Motivera ditt svar i formuläret nedan och var med och tävla om 1 månads fri träning samt 2 timmar med personlig tränare! Tävlingen gäller dig som inte redan är Actic-medlem och sista dagen att delta är den 18 oktober. Vi presenterar den lyckliga vinnaren på denna sidan samt på din anläggnings Facebooksida den 20 oktober så håll utkik.

Ps. du som inte vinner får ett tröstpris!

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!