Just nu

Tävlingsdags!

Vinn ett årskort på utvalda anläggningar!

Just nu har du chans att vinna ett årskort på Actic. Allt du behöver göra är att svara på några enkla frågor. Även befintliga medlemmar kan vara med och delta, då får ni ett extra år på ert medlemskap. Man måste vara minst 16 år för att tävla.
Sista tävlingsdag är 31 oktober. Vi kontaktar vinnaren senast 5 november 2018. 

 

Obs. Gäller endast på följande anläggningar: Arboga, Flen, Kalmar, Karlstad City, Karlstad Färjestad, Karlstad Lamberget, Karlstad Nolgård, Karlstad Sundstabadet, Katrineholm, Köping, Linköping City, Linköping Storgatan, Linköping Tornet, Luleå Gammelstads Badhus, Luleå Pontusbadet, Luleå Råneå Badhus, Mariestad, Motala City, Motala Simhall, Norrköping, Skövde Arena, Skövde City, Vara, Växjö 

Lycka till!

 

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!