Välkommen på

Actics stora PT-dag!

Torsdagen den 13 februari är du varmt välkommen till den stora träningsdagen på de Actic-anläggningar som erbjuder personlig träning. På många av anläggningarna kommer vi att erbjuda föreläsningar, tävlingar, frågestund med PT och mycket mer.

När: Torsdagen den 13 februari 2020

Var: Utvalda Actic-anläggningar

Erbjudande: 10% rabatt på alla våra PT-produkter! 

Bästa investeringen man kan göra!

”När jag började visste jag inte vilken träning som passade mig. Min PT Lisa har både varit en inspiration och har pushat mig. Jag lär mig mer och mer varje gång och från att verkligen inte ha haft någon träningslust så tycker jag att det är jättekul nu och jag är verkligen motiverad.”

Sandra Lang

Medlem på Actic Solna

Några av fördelarna med personlig träning:

Du når dina mål

Du får någon som förstår vilka mål du har och hur du ska nå dem. Och det här gäller ju oavsett om du ska åka Vasaloppet, springa milen, bli starkare efter en graviditet eller komma igång med träningen.

Du blir effektiv i din träning

En personlig tränare har kunskapen om att lägga upp en träning som ger mest effekt på minsta möjliga tid. Din PT hjälper dig att ta i det lilla extra som får dig att prestera maximalt. Din PT hjälper dig att hitta tid och lägga upp en träningsplan som fungerar.

Du får en hållbar vana

Din PT hjälper dig att göra träningen till en vana. Genom att arbeta med realistiska mål och hitta din inre motivation får du en hållbar livsstil. Din PT hjälper dig att utveckla goda vanor och ett steg i taget få dem hållbara.

Du slipper skador och besvär

Din PT gör alltid en ordentlig screening av din kropp och kan upptäcka områden du behöver stärka upp eller arbeta med rörlighet för att förebygga skador. Din PT fokuserar på specifika övningar som hjälper dig att bli starkare i i din vardag.

Frågor och Svar