För dig som ny medlem

Det här ingår!

Välkommen att njuta lite mer av livet

Skoj att du vill träna med oss! Oavsett vad du har för mål med din träning så hjälper vi dig. Vi vill göra det enkelt för dig att komma igång. Därför har vi skapat en miljö där du ska bli stimulerad och få ett personligt bemötande. Och framförallt känna en gemenskap.

Här hittar du all information du behöver som ny medlem – allt ifrån vad som ingår i ditt medlemskap till hur du loggar in på Mina Sidor.

Varmt välkommen till din nya träningskompis!

Träna med en instruktör

Få bästa starten!

För att vi ska kunna vara din träningskompis på bästa sätt erbjuder vi alla våra medlemmar fria instruktioner och uppföljningar löpande! Ett perfekt tillfälle att starta din träningsresa på.

Vill du veta mer om hur dessa uppföljningar fungerar? Kontakta oss på anläggningen så berättar vi mer.

Läs mer

Läs mer

Få löpande instruktioner!

Mina Sidor

Så här loggar du in

På Mina Sidor hittar du all information om ditt medlemskap och dina bokade pass. Du kan även skriva ut ditt friskvårdskvitto och se dina fakturor.

Dina inloggningsuppgifter är ditt Medlemsid eller mailadress och din PIN-kod/lösenord är dag och månad i ditt födelsedatum (ddmm). Om du t.ex. är född 1974-09-08 så blir lösenordet 0809. Vänligen kontakta din anläggning om du har problem med inloggning.

Logga in på Mina Sidor

Läs mer

Logga in på Mina Sidor

Upptäck hemligheten

Träning på Actic

Hemligheten till att du ska lyckas med din träning handlar å ena sidan om att du tränar rätt saker. Och å andra sidan att du faktiskt håller igång din träning. För att möta de här två målen, jobbar vi på Actic med beprövade metoder, oavsett om det gäller maskiner, fria vikter eller våra klasser.

Det andra målet, om att hålla igång försöker vi möta genom att ha ett härligt gäng på plats i anläggningen och att se till att miljön och all utrustning är i toppskick.

Så hemligheten handlar om att träna metodiskt tillsammans med dina träningskompisar på gymmet. Välkommen!

Se hela vårt träningsutbud

Läs mer om vårt

Träningsutbud

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Inspireras av Actic

Träningstips från Actic

Oavsett om du tränar för första gången eller är en mer erfaren tränare hittar du här träningstips från våra experter på hur man kan förbättra sin teknik eller tips som inspirerar dig till att testa något nytt på gymmet.

Se alla våra träningstips

Läs mer

Träningstips

MyActic

Träna och bli belönad!

Nu har vi lanserat MyActic! Genom att du som medlem tränar hos oss samlar du poäng som sedan kan användas till olika förmåner och rabatter. Alla poäng som du samlar i MyActic ser du enkelt på Mina Sidor eller i Actics app.

 Läs mer om MyActic

 

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar