Bli medlem på Actic:

2 timmar med PT ingår

Starta din träning på bästa sätt!

Vi vill ge dig bästa förutsättningen att lyckas med din träning, därför bjuder vi dig på 2 timmar med en PT när du tecknar ett medlemskap.

Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Detta erbjudande får alla som tecknar ett nytt medlemskap hos Actic!
Du måste nyttja båda tillfällena inom 90 dagar efter startdatum av medlemskap.

Så här fungerar PT-timmarna:

Första tillfället (55 min)
Tillsammans med vår utbildade personal går ni igenom vad du har för mål och behov med din träning. Därefter får du göra en rörlighetsscreening och eventuellt något test.

Andra tillfället (55 min)
Under denna session tränar ni tillsammans efter de förutsättningar ni kommit fram till vid tillfälle ett och kommer tillsammans fram till hur du på bästa sätt fortsätter din träningsresa hos oss.

Varmt välkommen till oss för att starta din träningsresa!

Bli medlem idag!

Välj ditt medlemskort

Max-kortet Fri tillgång till 100 anläggningar över hela Sverige.

Regionala kortet Träna på flera anläggningar i din stad.

Lokala kortet Träna på en utvald anläggning.

Bli medlem

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!