Erbjudande

Kom igång med Actic!

SATS i Karlstad blir Actic!

Från den 1 maj 2017 kommer SATS tre träningscenter i Karlstad att övergå till att bli Actic-anläggningar. Detta innebär att du kommer bli medlem i Actic, en av Sveriges största träningskedjor som erbjuder fantastiska träningsmöjligheter med både gym och bad.

Detta vill vi fira med ett riktigt bra erbjudande på våra medlemskap!

Träna för endast: 

299:-/mån fram till 31 aug. 2017!

Dessutom bjuder vi på medlemsavgiften (250kr)

Om erbjudandet:
Erbjudandet gäller t.o.m. 2017-03-31 vid köp av 12 månaders autogiromedlemskap. Efter 2017-08-31 betalar du ordinarie pris. Varmt välkommen till någon av våra anläggningar i Karlstad för att ta del av erbjudandet:

Actic/SATS Karlstad City
Norra Strandgatan 17
Tel. 054-15 30 43

Actic/SATS Karlstad Färjestad
Norra Infarten 79
Tel. 054-15 30 43

Actic/SATS Karlstad Lamberget
Tjärngatan 18
Tel. 054-15 30 43

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar