The Academy 

Utbilda dig till Personlig tränare

Vi söker dig som på RIKTIGT vill arbeta med träning och hälsa!

Actics PT-verksamhet ökar dagligen och vi slår försäljningsrekord kontinuerligt. Detta tack vare nöjda kunder och stor efterfrågan av PT tjänster från våra medlemmar.

För att möta denna efterfrågan behöver vi nu anställa ännu fler motiverade Personliga Tränare och vi vill att du ska vara en av dem!

Gillar man arbetsmiljön och våra medlemmar samt delar vår vision och vilja att skapa ett friskare samhälle genom träning är detta tjänsten för dig!

Vi vill nu hitta de personerna som känner att PT-yrket är rätt för dem och vill bli en del av Actics PT-Team. Har du rätt driv så vill vi se till att du kan utbilda dig.

Actic har ordnat utbildningsbidrag för de personerna som vi väljer ut, då utbildningen kostar 65 000kr. Du behöver själv stå 25.000 kr ex. moms samt studieverktyg, resterande tar vi på Actic på oss. Du har möjlighet att betala hela summan vid utbildningsstart eller delbetala under en 12 månaders period.

Utbildningen startar den 2a april med 4 veckors distansstudier, sedan påbörjas 21 lärarledda dagar med start 21 maj, under en 5 veckors period.
Vid avklarade examinationer är du Lic. Personlig Tränare och en del av vårt PT-Team.

Ta chansen och ansök idag!

Låter detta intressant?
Fyll i din intresseanmälan genom att klicka HÄR!