Lediga tjänster 

Praktikera hos oss på Actic

Praktikant till marknadsavdelningen

Studerar du marknadsföring eller kommunikation och behöver en praktikplats? Vill du få en god insikt i hur det är att arbeta på marknadsavdelningen för en ledande träningskedja? Då ska du söka praktikplatsen till Actics marknadsavdelning i Stockholm!

Om praktikplatsen

Du kommer att få erfarenhet inom produktion av både fysiskt material och Actics digitala kanaler, och det är därför viktigt att du har en vilja att ständigt lära dig och utvecklas i ett högt tempo.

Områden som kommer att ingå i praktiken

– Trycksaksproduktion
– Tillhandahålla material för Actics kanaler (t.ex. nyhetsbrev, sociala medier, hemsida, samarbetspartners, flyers, affischer)
– Anpassa texter för SEO (sökmotoroptimering)
– Publicering av material på Actics webbplatser i CMS-verktyget WordPress.
– Löpande utvärdering av det material som publiceras i form av likes, klick, delningar etc
– Andra förekommande arbetsuppgifter på marknadsavdelningen.
Du söker praktikplatsen genom att maila till marketing@actic.se

Meriterande

Meriterande är om du har kunskap inom filmning för sociala medier samt förkunskaper i InDesign och Photoshop. Att du har ett intresse för träning är självklart ett plus.

Ersättning

Ingen ersättning utgår då detta är en praktikplats och kan endast erbjudas till personer som går en utbildning där praktik är en del av kursplanen. Självklart får du som är praktikant kostnadsfri träning på våra anläggningar.

Om Actic

Actic är en av Sveriges ledande friskvårdskedjor. Idag har vi drygt 160 anläggningar och över 210 000 medlemmar fördelade på sex länder. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål.