Om Actic

Vision och kärnvärden

Den friska visionen

Vår vision är ett friskare samhälle genom träning. Vi förverkligar vår vision genom att inspirera och engagera en människa i taget till ett aktivt träningsliv. Vi engagerar oss även på olika sätt i det lokala samhället för att kunna bidra till ett friskare Sverige.

Actics kärnvärden

Våra kärnvärden är: personliga, inspirerande, aktiva, professionella och ansvarsfulla.

Personliga: När du besöker Actic kan du förvänta dig att få ett personligt bemötande och bli väl omhändertagen. Våra instruktörer utgår alltid från dina behov och förutsättningar för att aktivt kunna coacha dig på bästa sätt.

Inspirerande: När du får ett bra bemötande, en positiv upplevelse och känner dig inspirerad blir det enkelt att träna. Du får kraft och lust att träna och längtar till nästa träningsbesök. Vi på Actic vill vara en inspirationskälla för dig i både framgång och i stunder när det kan kännas lite tuffare.

Aktiva: På Actic vill vi även vara engagerade och kämpar tillsammans med dig i din träning. Vi tar initiativ och ser till att skapa en bra möjlighet för dig att uppnå dina mål.

Professionella: Som medlem ska du alltid kunna lita på våra råd och vår kompetens. Alla som arbetar på Actics träningsanläggningar är utbildade instruktörer och brinner för att hjälpa dig med din träning.

Ansvarsfulla: Vi vill ta ansvar för din träning, och ser alltid till att göra det lilla extra för att du ska nå dina mål. Det finns alltid personal på gymgolvet som du kan vända dig till för att få hjälp, tips eller inspiration.

Frågor och Svar