Om Actic

Partners

Våra samarbetspartners

Vi på Actic är stolta och glada att ha flera starka kompisar till företag och föreningar som vi samarbetar med på olika sätt. Vi har det gemensamma målet att jobba för ett friskare samhälle och bidrar med inspiration och mervärden för en aktiv och hälsosam livsstil.

Bland våra kompisar finns allt ifrån stora nationella företag, idrottsklubbar, aktörer inom bostadsmarknaden, seniorklubbar och starka lokala aktörer. Vårt mål är att vara närvarande i samhället och bidra med inspiration, kunskap och stötta alla som vill komma igång med sin träning och välmående. 

.

Centrala samarbetspartners:

ICA

Actic har fått äran att vara ICAs officiella friskvårdspartner. Vi stöttar ICA-handlare, personal och ICA-kunder runt om i landet att komma igång med sin tränings och hälsosatsning och nå sina mål. Det gör vi genom träningsinspiration, erbjudanden, event och friskvårdsupplägg. Actic driver även träningen på ICA:s huvudkontor i Stockholm, med en variation av gruppträningspass varje vecka.

Till ICA:s hälsoportal.

En Svensk Klassiker

Genom vårt samarbete med En Svensk Klassiker hjälper vi deltagarna med sin uppbyggnadsträning. Simma, staka, cykla och spring- vi erbjuder ett brett utbud med grenspecifik träning inför respektive lopp. Vi stöttar deltagarna med inspiration och träningsupplägg via En Svensk Klassiker. Våra duktiga personliga tränare kan dessutom hjälpa till med individuellt anpassade träningsupplägg.

Till En Svensk Klassikers hemsida.

ICA-klassikern

Genom ett unikt samarbete mellan ICA, En Svensk Klassiker och Actic kan nu ICA:s kortkunder få möjlighet att göra En Svensk Klassiker på hemmaplan. I ICA-klassikern byter man ut Vätternrundan, Vansbrosimningen, Lidingöloppet och Vasaloppet till spinngcykeln, löpbandet, stakmaskinen och simhallen. Actic är utvald träningspartner i projektet. På Actic finns certifierad personal som vägleder och inspirerar ivriga ICA-klassiker-deltagare till stordåd.

Actics vision om ett friskare samhälle genom träning går hand i hand med ICA:s hälsosatsning ”Var med och må bra”. Actic och ICA har ett gemensamt tydligt mål om att uppmuntra till goda vanor på dina egna villkor, det gäller både träning och kost. ICA-klassikern är en av Sveriges största hälsosatsningar någonsin och som sträcker sig över ett helt år.

Du som deltar i ICA-klassikern kommer dessutom få löpande erbjudanden från oss på Actic som gör det enklare för dig att hålla igång under de olika delmomenten.

Läs mer om ICA-klassikern här!

Hyresgästföreningen

Hyresgästföreningen är en av Sveriges största folkrörelser. De har över en halv miljon medlemmar som tillsammans arbetar för att alla hyresgäster ska bo bra. Actic är Hyresgästföreningens nationella friskvårdspartnern. Som medlem i Hyresgästföreningen får man alltid extra bra erbjudanden på Actics medlemskap.

Till Hyresgästföreningens hemsida.

PRO Mervärde

PRO är Sveriges största pensionärsorganisation, bildades år 1942 och har idag fler än 400 000 medlemmar. Som en av Sveriges största organisationer är PRO en folkrörelse i ordets rätta bemärkelse. Actic är nationell friskvårdspartner och bidrar med inspiration och erbjudande till alla PRO:s medlemmar.

Till PRO:s hemsida.

LO Mervärde

LO Mervärde är samlingsnamnet för 11 LO förbunds medlemsförmåner. Förbundens ca 1,3 miljoner medlemmar har ett medlemskort som berättigar dem till ett hundratal medlemsförmåner från olika leverantörer runt om i Sverige. Actic är nationell friskvårdspartner och bidrar med inspiration och erbjudande till alla LO:s medlemmar.

Till LO:s hemsida.

Eleiko

Eleiko tillhandahåller träningsutrustning till Actics träningsanläggningar och Actic samarbetar kring Eleikos utbildningar. 

Till Eleikos hemsida.

Svenska PostkodLotteriet

Svenska PostkodLotteriet är ett av Sveriges största lotterier med nära en miljon kunder. Actic  är en nationell partner och stöttar deras medlemmar att komma igång med sin träning genom inspiration och erbjudande på medlemskap.

Till Svenska PostkodLotteriets hemsida.

Förmånspartners

VI på Actic vill gärna ge tillbaka något till våra trogna medlemmar. Förutom inspiration och träningsexpertis hittar du som medlem här våra mervärden som bidrar till en härlig träningsupplevelse och hälsosam livsstil.

ViktVäktarna

För att du ska få en hälsosam viktminskning, som håller i längden, går du ner upp till 1 kg i veckan med ViktVäktarnas program. De hjälper dig från start till mål och stöttar dig, inte bara under din viktminskning, utan även när du har nått din hälsosamma vikt, så att du får en hållbar viktminskning. Du väljer själv om du vill gå på möten och få hjälp av  duktiga coacher eller om du vill sköta din viktminskning på egen hand med hjälp av ViktVäktarnas redskap på webben. Deras program är vetenskapligt bevisat och vi har 40 års erfarenhet av viktminskning.

Logga in på Mina Sidor för att ta del av erbjudandet.

Polar

Polar är pionjär inom pulsmätning, aktivitetsmätare och träningsdatorer. Med nästan 40 års erfarenhet och ett stolt arv inom innovativ fysiologisk och sportmedicinsk forskning, tillgodoser de alla nivåer av träning genom ett brett produktsortiment som omfattar cykeldatorer, sport- och aktivitetsmätare, träningsappar och onlinetjänster. Deras prisbelönta produkter är ett förstahandsval bland konsumenter över hela världen, och säljs via 35 000 återförsäljare världen över. Polar är ett privatägt företag med huvudkontor nära Uleåborg i Finland. Företaget är verksamt i mer än 80 länder.

Logga in på Mina Sidor för att ta del av erbjudandet.

Nextory

Få gratis och obegränsad tillgång till E-böcker och Ljudböcker i din surfplatta och mobil! Välj bland marknadens största utbud av e-böcker och tusentals ljudböcker, inklusive de senaste nyheterna, direkt i din surfplatta eller mobil. De har ett brett sortiment av titlar; skönlitteratur, deckare, barnböcker, facklitteratur m.m. Läs och lyssna när du vill, var du vill, även i offline-läge. Ta med boken när du tränar, ingen bindningstid, avsluta när du vill.

För att ta del av erbjudandet, logga in på Mina Sidor där du hittar din värdekod under ”Rabatter”.

Nordic Choice Hotels

Må gott och övernatta på Nordic Choice Hotels som idag finns på mer än 100 destinationer i Norden eller Baltikum. Välj mellan 3 olika hotellkedjor Clarion Hotel, Quality Hotel och Comfort Hotel och hitta det som passar dig bäst. Som medlem får du 15 % rabatt på weekendresor eller alla dagar under skollovsperioderna.

Logga in på Mina Sidor för att ta del av erbjudandet

Linas Matkasse

Linas Matkasse är en prenumerationstjänst för hemleverans av färdigpackade matkassar med ingredienser och recept.

Logga in på Mina Sidor för att ta del av erbjudandet

Axelsons

Axelsons är den största skolan i sitt slag i Norden med längst erfarenhet. De har kompletta yrkesutbildningar inom massage, personlig träning, kost- & näring, yogalärare, ekologisk hudvård, SPA-terapeut m.fl. Du kan även komma på en elevbehandling i massage, ekologisk ansiktsbehandling, medicinsk fotvård, kanske en SPA-behandling med flera. 

Logga in på Mina Sidor för att ta del av erbjudandet

The Academy

The Academy driver utbildningsverksamhet som inriktar sig på träning och hälsa och rymmer yrkes- och vidareutbildningar. Deras utbildning personlig tränare har t ex genomförts sen 1999 och via den har många av dagens personliga tränare fått sin PT-utbildning.

Logga in på Mina Sidor för att ta del av erbjudandet

Najell

Najell grundades 2012 och utvecklar produkter för urbana familjer. Vi är baserade i Lund i södra Sverige där vi kontinuerligt arbetar för att tillföra ny eller förbättrad funktionalitet till våra produkter för att göra ditt liv bättre.

Logga in på Mina Sidor för att ta del av erbjudandet