Medlemmar i LO Mervärde

Kom igång idag!

Träna fritt i 2 månader och få 15 % rabatt hos Actic

Actic har över 100 anläggningar i hela landet, med tillgång till gym och ofta även gruppträning, bad och PT. Hos oss ingår alltid två timmar med PT eller instruktör som visar hur du tränar effektivt och säkert.

Som medlem i ett LO förbund får du alltid 15% rabatt på våra träningskort, en rabatt som löper på så länge du är medlem hos oss. Dessutom bjuder vi på halva medlemskapsavgiften!

Villkor:

Erbjudandet gäller t.o.m. den 31/1 2020 vid tecknande av 12 mån. ordinarie autogiromedlemskap. Erbjudandet innebär att du får två mån. extra träning på ditt medlemskap, d.v.s 14 mån istället för ordinarie 12 mån. Som LO medlem har du dessutom 15% rabatt på Actics autogiromedlemskap! Kontakta din anläggning för mer information. Medlemskapsavgift tillkommer.

Kampanjkod: Ange kampanjkoden LOMER18 när du blir medlem på anläggningen eller på actic.se. Visa även upp ditt förbundsmedlemskort när du köper ditt träningskort på anläggning. Här kan du läsa mer på LOmervärde.se 

Erbjudandet gäller t.o.m. 2020-12-31.

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar