Erbjuder din arbetsplats bra friskvård?

För dig som är medlem i TCO:

Träna med 20 % rabatt hos Actic

Vi bjuder även på halva medlemskapsavgiften! 

Actic har över 120 anläggningar i hela landet, med tillgång till gym och ofta även gruppträning, bad och PT. Hos oss ingår alltid två timmar med PT eller instruktör som visar hur du tränar effektivt och säkert.

Som medlem i TCO får du alltid 20% rabatt på våra autogiromedlemskap, en rabatt som löper på så länge du är medlem hos oss. Dessutom bjuder vi på halva medlemskapsavgiften! Gäller vid köp av 12 månaders autogiromedlemskap. Gäller på samtliga Actic-anläggningar med undantag för Actic Landskrona. Medlemsavgift tillkommer men är rabatterad med 50 %. Gäller på MAX-kort, regionalt och lokalt kort. Erbjudandet är löpande efter bindningstiden.

Varmt välkommen till din närmaste Actic-anläggning för att ta del av erbjudandet.

Alla medlemmar i dessa medlemsförbund har möjlighet till 10 dagars provträning.

 

Träning för företag med Actic
Actic hjälper ert företag att skapa och genomföra lyckade satsningar inom friskvård för företag. Vi stöttar och inspirerar under hela företagstränings-processen, en träningskompis till företaget helt enkelt.

För kontakt och mer info – https://www.actic.se/for-foretag/

 

Om TCO:

TCO (Tjänstemännens Centralorganisation) är en partipolitiskt fristående centralorganisation som samlar 14 fackförbund med nästan 1,4 miljoner medlemmar. De fackförbunden som ingår i TCO är Fackförbundet ST, Finansförbundet, Forena, Försvarsförbundet, Journalistförbundet, Lärarförbundet, Polisförbundet, SLF, Symf, Teaterförbundet, Tull-Kust, Unionen, Vision, Vårdförbundet). Läs mer om TCO här.

 

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar