Medlemmar i PRO Mervärde

logo_PRO

Träna med 30 % rabatt hos Actic

Vi bjuder även på halva medlemskapsavgiften! 

Actic har över 100 anläggningar i hela landet, med tillgång till gym och ofta även gruppträning, bad och PT. Hos oss ingår alltid två timmar med PT eller instruktör som visar hur du tränar effektivt och säkert.

Som medlem i PRO får du alltid 30% rabatt på våra autogiromedlemskap, en rabatt som löper på så länge du är medlem hos oss. Dessutom bjuder vi på halva medlemskapsavgiften!

Villkor:

Gäller vid köp av 12 månaders autogiromedlemskap. Gäller på samtliga Actic-anläggningar med undantag för Actic Landskrona och Täby Tibblebadet. Medlemsavgift tillkommer men är rabatterad med 50 %. Gäller på MAX-kort, regionalt och lokalt kort. Erbjudandet är löpande efter bindningstiden.

Kampanjkod: Ange kampanjkoden PRO18A när du blir medlem på anläggningen eller på actic.se. Visa även upp ditt medlemskort från PRO Mervärde när du köper ditt träningskort på anläggningen. Du kan läsa mer här: PROmervärde.se 

Erbjudandet gäller till:
2018-12-31

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer att få en kod via mail. Ta med den till din anläggning för att aktivera din kostnadsfria provträning.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!