Upp till 2 månader fritt!

Sista chansen! Upp till 2 fria månader på ditt medlemskap

Vi på Actic välkomnar dig till en inspirerande start på det nya året. Under december och januari erbjuder vi en unik möjlighet att kickstarta din träningsresa med oss. När du tecknar ett 12 månaders medlemskap hos oss, belönar vi din engagemang med upp till två fria månader på ditt medlemskap!

Bli medlem med tillgång till gym: Få en månads fri träning på ditt medlemskap.

Bli medlem med tillgång till gym + gruppträning: För att få 2 månader fri träning krävs att du gjort ett tillval för gruppträning, vid medlemskap på anläggning där gruppträning ingår i samtliga medlemskap tilldelas du 1 månad fri träning.

Vi är här för att stödja dig i varje steg av din träningsresa. Vårt mål är att göra din träning både rolig och effektiv, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren gymtränare!

Varmt välkommen att kickstarta nya året tillsammans med oss!

*Gäller vid köp av 12 månaders binding. 1 månad fritt gäller vid köp av medlemskap med endast gym, 2 månader fritt gäller vid köp av medlemskap med tillgång gym + gruppträning. Bindningstiden på 12 månader börjar efter dom fria 1 eller 2 månader. Kan ej kombineras med erbjudanden eller andra rabatter än student & senior. Erbjudandet gäller 1/12 23 -31/1 24. 

Erbjudanden hos Actic

Just nu - fri startavgift vid köp av valfritt medlemskap!

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss