Bli medlem - få ett exklusivt Actic startkit!

Bli medlem - få ett exklusivt Actic startkit!

Vi vet att det kan vara svårt att komma igång med träningen och hitta en rutin som passar just dig. Därför vill vi ge dig bästa möjliga förutsättningar för en riktigt bra start hos oss! Just nu får du ett Actic startkit vid köp av valfritt medlemskap med 12 mån bindningstid*. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker! Du har även tillgång till vår digitala träningsstart som ger dig ett 4-veckors träningsprogram och chatt med coach!


Startkit

Passa på! Bli medlem och få vårt exklusiva Actic startkit bestående av ryggsäck, vattenflaska och en mini-handduk. (Värde 650 kr)

Digital träningsstart

Vi vill ge dig en flygande start på ditt medlemskap hos oss och därför ingår alltid 4 veckors gratis träningsstart tillsammans med en coach i Actic appen. Med vår digitala träningsstart får du ett träningsprogram och möjlighet att chatta med din egen coach online. Ett härligt sätt att komma igång helt enkelt!
✔ Kostnadsfritt 4-veckors träningsprogram i Actic appen
✔ Två pass per vecka med videoinstruktioner
✔ En variation av fria vikter och maskinträning på gymmet
✔ Chat med din coach i appen
✔ Inspiration kring träning och Actics utbud
Vi startar en ny träningsstart varje måndag!
Läs mer om vår digitala träningsstart här! 

*Gäller vid köp av 12 månaders bindningsmedlemskap och kan ej kombineras med andra rabatter eller kampanjer än senior och student. Erbjudandet gäller till och med 31/5-23 eller tills lagret räcker. Startkit hämtas ut på sitt Actic-gym.

Erbjudanden hos Actic

Just nu fri startavgift och tillgång till över 100 Actic gym i sommar!

Provträna i 7 dagar för 99 kr!

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss