Bli medlem idag och få 3 månaders fri träning!

Höstkampanj! Just nu erbjuder vi dig tre månaders fri träning när du tecknar ett 12 månaders autogiromedlemskap hos oss. Vad du än tränar för är du välkommen till oss på Actic!
Varför Actic?
På Actic är alla välkomna! Vi erbjuder träning för livet oavsett var du befinner dig – på gymmet, utomhus eller digitalt i vår app Actic Anywhere. Välkommen till oss på Actic! Simma några längder i poolen, träna styrketräning i gymmet eller kör ett utmanande gruppträningspass tillsammans med våra utbildade instruktörer. Våra gym är utrustade med konditionsmaskiner, fria vikter och träningsmaskiner för att du ska få ett så bra träningspass som möjligt. Vår personal finns där för dig och hjälper dig  gärna vidare i din träningsresa.
Detta ingår i alla medlemskap hos oss just nu:

  • Tillgång till vår träningsapp Actic Anywhere med inspiration och digital träning
  • Personligt anpassat träningsprogram
  • Tillgång till MyActic

Erbjudandet innebär att du får tre månaders extra medlemskap, det vill säga 15 månader, där du inte betalar någon månadsavgift de tre första månaderna. Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden, gäller ej på senior och studenterbjudandet och är inte aktiv på Actic Landskrona. Gäller t.o.m 31/10 2021. Startavgift vid uppstart tillkommer.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Prova på
Medlems-
service
Medlemsservice