Actic Explore

ACTIC EXPLORE - Klarar du utmaningen?

Få extra motivation att bibehålla din träning! Utforska vårt träningsutbud och få 1 gratis månad* - klarar du Actic Explore är du med i utlottningen av ett exklusivt Actic-kit.

  • 1 - Signa upp dig på valfritt 12 månaders bindingsmedlemskap
  • 2 - Anmäl dig till Actic Explore på ditt Actic-gym
  • 3 - Utforska Actics träningsutbud och bocka av på din Actic Explorer bricka, du har 4 veckor på dig!
  • 4 - Klarar du Actic Explore får du 1 månad fritt på ditt medlemskap och är med i utlottningen av ett exklusivt Actic-kit

Redan medlem?

Som befintlig medlem får du såklart vara med i Actic Explore – anmäl dig till utmaningen på ditt Actic gym. Klarar du Actic Explore är du med i utlottningen av ett exklusivt Actic-kit bestående av en ryggsäck, vattenflaska och mini-handduk. Du har även möjligheten att få 1 månad fritt om du klarar Actic Explore genom att binda om ditt medlemskap på 12 månader**


* Gäller vid köp av 12 månaders bindingsmedlemskap och att du klarar Actic Explore under 4 veckor. Personal på plats lägger in din fria månad efter avklarad utmaning. Kan ej kombineras med andra erbjudande eller rabatter. Sista dag för erbjudandet är 10/4-2023.
**Vid ombindning av befintligt medlemskap skapas ett nytt avtal och priset justeras efter 12 månader till ordinarie pris. Däremot säkras priset i 12 månader. 

Erbjudanden hos Actic

Sista chansen! 2 fria månader - kickstarta din träning!

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss