Tävling

Vinn startplats till Vansbrosimningen

Tävlingsdags!

Kanske håller du på att genomföra en En Svensk Klassiker, eller så älskar du bara att simma? I ett samarbete med ESK kan du nu vinna en startplats i Vansbrosimningen 2017, världens största simtävling!

Just nu tävlar vi ut 4 st. startplatser till Vansbrosimningen, sista tävlingsdag är 18 april. Fyll i uppgifterna nedan, och du är med i tävlingen!

Tävlingen är nu avslutad. Stort grattis säger vi till vinnarna – Anna Stadler, Hans Larsson, Ena Hadzismajlovic och Peter Thorberg.

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Utmanande & inspirerande

Personlig träning

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livsstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer!

 

 

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!