Tävling

Vinn startplats till Lidingöloppet!

Tävlingsdags!

Den 23 september är det dags för Lidingöloppet som med cirka 60 000 deltagare varje år är ett av världens störts terränglopp. I samarbete med En Svensk Klassiker kan du som Actic-medlem nu vara med och tävla om en startplats till årets lopp (vi tävlat ut 4 st startplatser).

För att delta: Vem skulle du vilja springa Lidingöloppet med? Svara på frågan och motivera varför i formuläret nedan för att vara med i tävlingen. Skicka in ditt bidrag senast den 19 juni.

Vi kommer att presenterar vinnarna här på webben och i sociala medier, så håll utkik (genom att delta godkänner du att vi kan komma att presentera ditt namn och bidrag i dessa kanaler).

 

Tävlingen är nu avslutad. Stort grattis till våra vinnare – Christina Magnusson och Håkan Ottosson som får springa loppet tillsammans med sin bror, respektive brorson. 

 

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!