Nyheter

Snubblar du ofta på löpbandet?

Snubblar du ofta på löpbandet?

För 19 kr/månaden erbjuder vi alla våra medlemmar en olycksfallsförsäkring. Försäkringen gäller under hela tiden du som medlem är på gymmet. Självklart är det ingen bindningstid och ingen självrisk vid skada.

För oss är det viktigt att du är försäkrad när du tränar. Vi erbjuder dig en olycksfallsförsäkring mot personskador som gäller under hela tiden du tränar hos oss, både inne i badet, på gymmet och i omklädningsrummet. Om du tränar med en personlig tränare eller en instruktör utomhus gäller den även där.

Försäkringen tecknar du enkelt när du besöker anläggningen eller om du blir ny medlem på actic.se.

Vad får du hjälp med vid ett olycksfall?

Som medlem försäkras du upp till 1 000 000 SEK för medicinsk invaliditet i samband med olycksfall. Vid en skada som leder till invaliditet i någon form baseras ersättningen på detta belopp enligt en för försäkringsbranschen gemensam tabell. Exempel på invaliditet är nedsättning i kroppsfunktion, förlust av kroppsdel, bestående ärr etc. Nedan följer exempel på ersättning som vår olycksfallsförsäkring täcker:

 • Läkarkostnader – utan begränsning (allmän vård)
 • Resekostnader – upp till 50 000 SEK
 • Tandskadekostnader – utan begränsning (allmän vård)
 • Merkostnader max 160 000 SEK totalt
 • Hjälp i hemmet efter en skada SEK 1 700 per vecka maximalt upp till 26 veckor
 • Personliga tillhörigheter som skadas i samband med olycksfallet upp till 10 000 SEK
 • Övriga merkostnader som ordineras av läkare upp till 20 000 SEK
 • Rehabilitering upp till 100 000 SEK
 • Sängvårdsersättning SEK 750 per vecka upp till maximalt 10 veckor.
 • Medlemskostnader – upp till 3000 SEK
 • Självrisk 0 kr

Läs mer om villkoren här.

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Utmanande & inspirerande

Personlig träning

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livsstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer!

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning.

 • Behandling av personuppgifter

  Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

 • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
 • Nu kör vi!

Nu kör vi!