Bättre vanor

Sofia Wallén inspirerar: Livsstilsförändring med Actic och ViktVäktarna

Att hitta en balans i livet med kost och träning är inte alltid lätt, men överallt kan vi hitta inspiration från personer som har arbetat mot sina mål och uppnått dem. Sofia Wallén, Gruppträningsinstruktör och PT för Actic, har med hjälp av effektiv träning och hälsosam kosthållning gjort en inspirerande livsstilsförändring. Detta är Sofias berättelse:

 

1069814_390478857771380_11395372600454890_n”Högra bilden är tagen för 12 månader sedan. Jag åt vad som föll mig in, tränade lite lagom och ammade min 4 månaders lilla goa onge ett par gånger per dygn. På Annandag Påsk 2014 bestämde jag mig för att lägga in 5e växeln. Jag skrev in mig på ViktVäktarna och bestämde mig för att träna kvalitativ träning i minst 22 min/dag, allt från yoga till Crossfit. 6 månader senare är jag 15 kg lättare, har superkondition, känner mig stark som aldrig förr…. å inte minst “fit”. Det har inte varit svårt alls… jag bestämde mig bara. Har du bestämt dig?”

Vi på Actic tror på träning som ger resultat. Vi har en bred kompetens inom träning och friskvård och vi kan hjälpa dig som medlem att hitta dina träningsmål samt guida din genom din utveckling. Att få en hjälpande hand genom din resa mot bättre välmående kan ge en stor känsla av trygghet. Nu kan du kombinera din träning på Actic med ViktVäktarna Online! Vid teckning av medlemskap på Actic får du ViktVäktarna Online för endast 125 kr/mån (ord pris 225kr/mån). Om du har ett befintligt medlemskap på Actic kan du självklart uppgradera ditt medlemskap med ViktVäktarna Online för samma pris.

Läs mer om det kombinerade medlemskapet här!