Äta rätt

Cashewbollar

Cashew är ett träd i familjen sumakväxter. Växten kommer ursprungligen från nordöstra Brasilien. Det som vi till vardags kallar för cashewnöt är egentligen det frö som trädet förökar sig igenom. Cashewnötter innehåller mycket omättat fett och är rika på mineraler, vitaminer och protein. Den har en mild smak och är jättegod i wok, grytor, sallader, bakverk eller som snacks.

Ingredienser:

2 dl cashewnötter
1 dl russin
En nypa salt
2 msk vatten
2 tsk kakao
Kokosflingor att rulla i

Gör så här:

Mixa sönder cashewnötterna. Tillsätt russinen och resten av ingredienserna. Mixa till en jämn smet. Forma till bollar och rulla i kokos. Förvara bollarna i kylskåp.

Näringsvärde per 100g:
518 kcal
10.7 g protein
35.9 g fett
33.8 g kolhydrater

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Utmanande & inspirerande

Personlig träning

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livsstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer!

 

 

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!