Äta rätt

Banan- och kokospannkaka

Med få ingredienser kan du snabbt och enkelt göra detta mellanmål. Banana pancakes passar också utmärkt till helgens brunch. Bananer är en populär frukt, den är söt och full av vitaminer och mineraler t.ex. Vitamin B6, kalium och magnesium. Det sägs att en banan om dagen kan underlätta kramp i musklerna, möjligen på grund av dess höga innehåll av just kalium och magnesium.

1 portionbanana-pancaces

Ingredienser

100 g banan
1 ägg
1 msk riven kokos
1 msk krossade linfrön
Ev. kanel

Gör så här:

  • Mosa bananen i en skål. Knäck i ägget och blanda samman alla ingredienserna till en smet.
  • Stek pannkakorna i olja några minuter på varje sida. Servera pannkakorna med keso och färsk frukt.

Näringsvärde per 100g
284 kcal
10 g protein
15.9 g fett
22.3 g kolhydrater

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Utmanande & inspirerande

Personlig träning

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livsstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer!

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar