Actic Lerum Vattenpalatset

En kul happening!

Badkalas

Enkelt fixat, hipp, hipp, plask & hurra!
Ett badkalas hos oss är en favorit för barn i alla åldrar! Barnen börjar med att bada och leka fritt i ungefär en timma. Därefter brukar det vara lagom med en paus och äta kalasmaten som är uppdukad en trappa upp i badet. Efter mat och glass finns det tid kvar att bada innan det är dags att gå upp ur bassängerna. Avslutningsvis delas godispåsar ut när alla barnen bytt om och samlats i foajén. Ni föräldrar kan antingen vara med barnen i poolen eller badvakta från bassängkanterna.

Meny 1 – 175kr/barn
Inkl. 1 badentré 0-12 år, 1 korv med bröd, saft, glass och godispåse

Meny 2 – 175kr/barn
Inkl. 1 badentré 0-12 år, 1 hamburgare med bröd, saft, glass och godispåse

Meny 3 – 175kr/barn
Inkl. 1 badentré 0-12 år, 2 pannkakor med sylt och grädde, saft, glass och godispåse.

Bokningsinformation
Minsta antal kalasdeltagare är 5 barn. Beställare/föräldrar ansvarar för barnens säkerhet under hela kalaset. På badkalas rekommenderar vi att ni är minst en badande vuxen per fem barn och att ni läser våra säkerhetsföreskrifter som finns i anläggningen. Badentré ingår för två vuxna. Vuxna som inte badar skall byta om till badkläder eller rena fritidskläder/badrock. Meddela i god tid om något barn behöver specialkost. Prisexemplen avser barn upp till 12 år. Badentré för barn 13 år och äldre är 20 kr dyrare.

För bokning av badkalas kontakta badets reception: 0302-17020

Bowlingkalas

Här spelar barnen bowling i en timma först för att sedan kalasa vidare runt serverat bord. Samla gästerna en kvart innan bowlingspelet ska börja så att alla hinner hitta passande klot och skor. Vi har också rännstaket att sätta upp som hindrar klotet från att åka ner i rännan. Detta gör att barnen får större spelglädje och uppskattar kalaset mer. Poängräkningen sköts med automatisk scoreboard. När bowlingtimman är slut serveras mat och glass och tillfälle ges att öppna paket och kanske kora kalasets strikemästare.

Meny 1 – 175kr/barn
Inkl. 1 timme bowlingspel, 1 korv med bröd, saft, glass och godispåse

Meny 2 – 175kr/barn
Inkl. 1 timme bowlingspel, 1 hamburgare med bröd, saft, glass och godispåse

Meny 3 – 175kr/barn
Inkl. 1 timme bowlingspel, 2 pannkakor med sylt och grädde, saft, glass och godispåse

Vill du bjud in vännerna digitalt? Kika då in på kalas.io

Frågor och Svar