Actic Lerum

Gravid

Välj MAGPLASKET – Vattenträning för gravida som leds av barnmorskor

Med våra kurser vill vi stötta, leda och hjälpa dig som blivande förälder att se fram emot att föda ditt barn. På vattenträningen får du både fysisk träning och massa mental pepp inför din förlossning.

Ledare på tisdagar heter Åsa första perioden.
Ledare på torsdagar heter Maja första perioden

Tisdagar kl 19.30-20.30 i UVB

OBS! Fasta kurser, 7-8 pass. 1 pass/vecka.
Startdatum och bokning sker via hemsidan : www.magplasket.se

Utöver kursavgiften tillkommer ingen ytterligare entrékostnad. ACTIC-kort/simkort gäller ej.

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!