Välkommen till din träningskompis

Actic

Ystad Hangaren

Personlig tränare

Louise Sjerén

För mig är träning och motion en självklarhet i livet, låt oss tillsammans göra så att det blir en självklarhet även för dig!

Om du har viljan och ett mål i sikte, så har jag verktygen och kunskapen som tar dig hela vägen! Med den breda kunskapsbas jag besitter kan jag hjälpa dig med allt från att komma igång med träning, instruera dig under och efter graviditet, rehabilitera efter skada, coacha dig mot ett person bästa på loppet som du önskar springa m.m.

Det som jag brinner lite extra för är just löpning där jag bland annat gör löptekniksanalyser för att effektivisera löpsteget och minska skaderisken.

Med min kunskap, dina mål och vårat gemensamma engagemang kommer vi ta din träning och hälsa till en ny nivå.

 

Utbildningar:

  • Fysioterapeut
  • Endurance Personal Trainer, Konditionsidrott
  • MammaMage steg 1
  • Diplomerad massör
E-postadress
info@komibalans.se
Jobbar på
Actic Ystad

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar