Välkommen till din träningskompis

Actic, Växjö

Växjö

Personlig tränare

Kim Hansson

Mitt mål som personlig tränare är att förmedla en helhetsbild av träning, kost och hälsa. Jag ser alla individer var för sig och utgår efter din förmåga när jag skräddarsyr ditt program efter dina mål.

En kombination av min kunskap och din motivation är receptet för att lyckas. Jag kommer lägga all fokus på dig och
tillsammans når vi dina mål med hjälp av hög kvalité, hårt jobb, fokus och stor glädje.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte, du är varmt välkommen att kontakta mig för att boka in en kostnadsfri konsultation.

Specialiteter

Livsstilsförändringar
Styrketräning
Viktförändringar
Idrottsspecifik
träning

Utbildningar

Lic. Personlig Tränare
Idrottsvetenskap & ledarskap,
Malmö Högskola

E-postadress
pt.vaxsjo@actic.se
Jobbar på
Växsjö

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!